Information

Här kommer fortlöpande information av vad som är på gång men också om vad som varit och beslutats om. Informationen byts löpande ut så att den ska vara aktuell.

På gång i närtid


31/5
dagledigträff
3/6 Vårstädning i kyrkan.
6/6 Sverigebönen
11/6 Sommarfest
25/6-13/8 Söndá Sommar 17:00
28/6 Volontärsfest
25/8-27/8 Encounter, Jerry & Theresa Vaughn
3/9 KickOff Sunday
4/9-10/9 Bön & Fastevecka

Hjärtstartare

Då var hjärtstartare på plats i kyrkan, placerad till höger om ingången till kyrksalen. Pingstliljan kommer också att ha tillgång till denna och tar halva kostnaden. Vi inventerar vilka som i dagsläget har utbildning i HLR. Utifrån detta kommer vi senare att utbilda fler personer. Vi har nu fått hem övningsdockor så vi kan börja med HLR utbildningarna.

Cafémöbler

Förslag från Unga vuxna gänget om att införskaffa nya möbler till café och eller kyrktorget. Förslag kommer att beredas och läggas fram för senare beslut i församlingen.
Nu finns ett förslag på hur det skulla kunna se ut. Kolla gärna in det och kom med synpunkter.
Möblerna på skissen är endast för att få en uppfattning. Än finns ingen beräknad kostnad utan kommer i nästa skede då aktuella möbler har tagits fram.

Café Mosebacke

Öppnar åter den 2 februari.
Nya öppettider, torsdagar 10:00 – 13:00.
Varmt välkomna.

En Motorkväll för män

Anmälan via vår hemsida. En kväll att bjuda med sina vänner. Kommer bli en blandning av fordon, allt från mopeder till lastbilar.
Har du en ett fordon som du vill ställa ut så ange det i anmälningen.

Jonathan pappaledig

Jonathan Grenmyr är pappaledig och har gått ner till på 20% från feb till juni månads utgång. Kajsa Grenmyr har tackat ja till en tjänst på 20% i Barnens Äventyr från 1 feb till mitten av juni. 

Ny telefoni i kyrkan

Vi har sagt upp det gamla avtalet med Telia då det blev väldigt dyrt för de få samtal som ringdes där. Vi kommer fortfarande ha kvar 0481-15173 efter bytet. De gamla telefonerna ersätts av en trådlös lur. Om vi känner att vi för i behov av fler lurar så kan vi komplettera med det senare. Telefonen är placerad på skrivbordet direkt innanför dörren till kontoret. Sätt tillbaka den där när ni använt den.

Ny domän

Vi kommer inom en snar framtid gå över från ”nybro.pingst.se” till ”nybropingst.se”. Vi kommer alltså att ta bort punkten mellan ”nybro och pingst”. Varför gör vi detta? Den största anledning är för att vi ska kunna byta till en bättre mail lösning och att de anställda ska kunna få tillgång till Microsofts programvaror. Som ideell förening så finns det ett väldigt attraktivt pris för detta. Det andra är att vi själva ska kunna hantera vår mail och kunna skapa grupper och team för kommunikation. Vi har börjat migreringen och vi kommer att meddela när den genomförd. Under en övergångsperiod så kommer bägge mail adresserna att fungera.

Lyssna till seminarierna

Vi hade en myckett intressant dag tillsammans med Karin Wennerlöf Lilja. Tre intressanta seminarie med rubrikerna: 1 Skuld och skam, 2 Känslor ångest och bearbetning, 3 Energitjuvar. De finns nu att lyssna till på vår hemsida. Klicka på bilden för att komma till vår podcast sida.

Gud har inte sänt sin Son till världen för att döma världen, utan för att världen ska bli frälst genom honom.

När något händer i dessa länder, gör vi allt för att för att stödja och hjälpa! Vi vill även gärna uppmuntra och hjälpa ungdomar som under en kortare eller längre period prova på mission.