Om oss

Vi har en dröm om en kyrka som återspeglar Guds kärlek i alla avseenden. En kyrka som inte nöjer sig med ord utan också går till handling. Vi drömmer om en kyrka som längtar efter att få påverka sin omgivning med Guds kärlek och attrahera nya människor. En kyrka där människor kan blomma ut i sin fulla livspotential och börja finna mening med livet och hopp för framtiden genom Jesus Kristus.

All vår energi och vårt arbete går ut på att få se detta förverkligat.
Och Du...! Du är varmt välkommen att vara med!

Vi tror på medlemmen, att alla duger oavsett ålder, kön eller erfarenhet. För att ingen ska tappas bort i den stora mängden får alla som vill vara med i en mindre hemgrupp. I en sådan grupp kan man få växa i tron, ge stöd, uppmuntran och också stötta och hjälpa människor som nyss kommit till tro.

För att inte tappa perspektivet, har vi ständigt ögonen riktade utöver vår värld. Vi har bestämt oss för att inte resignera för all orättvisa och nöd i världen. Därför är flera av medlemmarna involverade i tredje världen för att ge hopp, tro och kärlek.

Tillsammans med de övriga församlingarna i Nybro bedrivs versamhet för missbrukare genom "Ria -Hela Människan". Ett flertal församlingar i Nybro bedriver även ett gemensamt dagis som finns i församlingens lokaler. Dagiset är öppet för alla genom kommnunens dagiskö.

Vår målsättning

"Vi vill på ett attraktivt sätt återspegla Guds kärlek till vår stad, så att människor i vår närhet kan finna mening med livet och hopp för framtiden genom Jesus Kristus."

Givande

Vår församling är beroende av människors gåvor,
både i form av tid och pengar.

Vill du vara med och ge en ekonomisk gåva? 
Du har möjlighet att ge direkt i våra gudstjänster eller genom att använda: 
Bank Giro: 5116-5249 
Swish: 123-030 03 92
Tack för din gåva!

Vill du vara med och ge en gåva till församlingen? 
Du har möjlighet att ge dina gåva i gudstjänsten eller via:
Bankgiro: 5116-5249
Swish: 123-030 03 92
Tack för din gåva!

Missade du förra veckans predikan eller skulle du vilja höra den igen?
Kolla då in vårt arkiv.

Arkiv

Pingstkyrkan, en del av Pingstliljan

Tillsammans med Nybro/Madesjö församling och Missionskyrkan har vi sedan 1989 drivit Pingstliljans förskola som ett alternativ i Nybro kommun. Fantastisk att på detta sätt få vara med att ge barn en fin start i livet

www.pingstliljan.nu

Pingstkyrkan Nybro
Långgatan 1
382 41 Nybro

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefon: 0481-151 73
Café Mosebacke: 0481-182 20